Netherlands Vietnam Trade Dinner

Op 29 september heeft de Netherlands-Vietnam Chamber of Commerce (NVCC) samen met de EVD in het Prinsenhof een trade dinner georganiseerd ter ere van het bezoek van de Vietnamese Minister-President Nguyen Tan Dung. Het Atrium van gebouw Prinsenhof was voor die gelegenheid volledig omgebouwd tot een luxe dinerzaal met 21 luxe gedekte dinertafels.

De belangstelling van het Nederlandse bedrijfsleven was groot en ook van Vietnamese zijde was een grote delegatie afgevaardigd. In totaal hebben bijna 220 mensen aan dit evenement deelgenomen. Keynote speeches waren er van Minister-President Nguyen Tan Dung en Minister Uri Rosenthal. Naast het voltallige bestuur en vele leden van de NVCC was ook het hoofdbestuur van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) goed vertegenwoordigd.

 

Tijdens het diner werden een aantal contracten en samenwerkingsovereenkomsten ondertekend tussen Vietnamese partijen en Nederlandse bedrijven (w.o. Damen Shipyards, Witteveen & Bos, Boskalis, VCT en Royal Haskoning). Het feit dat Vietnam door het kabinet is opgenomen onder de transitielanden biedt extra mogelijkheden voor commerciële activiteiten in de komende jaren.

De in totaal 100 geselecteerde foto's van het Netherlands Vietnam Trade dinner zijn te downloaden in 5 WinRar bestanden: Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5.

Indien u als deelnemer een foto in hoge resolutie wenst te ontvangen, dan kunt contact opnemen met dhr Rabien Bahadoer, rbahadoer@nchnl.nl

?